Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

Εάν δεν μπορείς να αλλάξεις την κρίση , άλλαξε τον κόσμο.

Οι εποχές όσο πάνε και δυσκολεύουν. Οι φόροι αυξάνονται καθημερινά με αποτέλεσμα να φωνάζει όλος ο ελληνικός λαός : ''ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !!! '' . Πολλοί βλέποντας αυτή τη κατάσταση θέλησαν να αλλάξουν την Ελλάδα βάζοντας υποψηφιότητα και παίρνοντας λίγη διεφθαρμένη εξουσία αλλά τελικά τους τύφλωσε το χρήμα και οι διάφορες μίζες...

Μια γνώμη για την έξοδό μας από την κρίση είναι η επιστροφή στη δραχμή.Πολλοί υποστηρίζουν ότι μια τέτοια αλλαγή , θα έφερνε μεγαλύτερη κρίση και χίλια δυο άλλα πράγματτα τα οποία θα έδιναν το τελευταίο χτύπημα στην Ελλάδα για να καταρεύσει. Άλλοι όπως και γω όμως ,θέλουν  να γυρίσουμε σαν χώρα στην δραχμή. Γιατί;; Είναι πολύ απλό. Εάν πριν από την έξοδο μας από την Ε.Ε διεκδηκήσουμε ότι μας ανήκει από τις αποζημιώσεις πολέμου που μας χρωστάει η Γερμανία , η Ιταλία και τέλος η Βουλγαρία (εγκλήματα και εκβουλγαρισμός όλης της Μακεδονίας ) δεν χρωστάμε σε καμία εβραϊκή τράπεζα κλπ , οπότε βγαίνουμε από την ευρωζώνη.

Μόλις βγούμε, καθιερώνουμε ένα ελληνικό νόμισμα , μια νέα δραχμή , της οποίας η αξία θα είναι κατά 5 φορές χαμηλότερη από του ευρώ (1 ευρώ = 5 δραχμές) οπότε οι μισθοί θα μειωθούν και αυτόι κατά 5 φορές (600 ευρώ/ μήνα -> 120 ευρώ/ μήνα ή 600 δραχμές) . Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την πραγματική αγανάκτηση όλων των Ελλήνων , πράγμα το οποίο θα οδηγήσει στον εκμηδενισμό των εισαγωγών προϊόντων από το εξωτερικό. Με λίγα λόγια θα κατεβεί τόσο η αξία του νομίσματος που δεν θα μπορούμε να εισάγουμε τίποτα γιατί θα μας φαίνεται πολύ ακριβό.

Και εδώ λοιπόν είναι το κύριο πλεονέκτημα της δραχμής.Οι Έλληνες θα ανεξαρτητοποιηθούν αρχικά από τις ξένες αγορές , παράγοντας από μόνοι τους τα προϊόντα τα οποία χρειάζονται (ρεύμα, ρούχα , μπύρες , λαχανικά κλπ) και έπειτα θα επεκταθούν στις εξαγωγές στο εξωτερικό. Αυτό θα οδηγήσει σε εκτίναξη του εμπορίου στα ύψη , θα αυξηθεί ο τουρισμός και εάν πετύχει η αναλογία ευρώ - δραχμής , όταν θα έρχονται τουρίστες και θα αφήνουν μόνο 1 ευρώ , για εμάς θα έχει την αξία 5 ευρώ αφού όλες οι τιμές θα έχουν υποπενταπλασιαστεί.

Τέλος , αναφέρομαι σε κάποια προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά αλλά τα εισάγουμε κυρίως. Ένα από αυτά τα πράγματτα είναι το πετρέλαιο... Πολλοί νομίζουν ότι αυτός είναι ένας λόγος για να μην γυρίσουμε στην δραχμή αλλά υπάρχει λύση. Έχοντας 100 λίτρα τηγανόλαδο ,16 λίτρα μεθανόλη και ελάχιστα γραμμάρια καυστικής σόδας μπορούμε να παράγουμε 100 λίτρα πετρέλαιο και 16 λιτρα γλυκερίνη μέσα σε ένα 24ωρο. (Για περισσότερες πληροφορίες http://www.ecotimes.gr/733/παραγωγή-βιοντίζελ-από-τηγανόλαδο/ ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου