Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012

Ο Χίτλερ πέρα από την ιστορία , του Ηλία Κασιδιάρη ( Απόσπασμα )

Έχοντας λάβει υπ' όψην το γεγονός ότι δεν μπορώ να βρω το κείμενο του εκπροσώπου τύπου της Χρυσής Αυγής ''Ο Χίτλερ πέρα από την Ιστορία'' στο διαδύκτιο , σας παραθέτω το παρακάτω απόσπασμα του κειμένου, το πιο σημαντικό κατα την γνώμη μου.

'' Ποιό θα ήταν το μέλλον της Ευρώπης και ολόκληρου του σύγχρονου κόσμου, αν ο Β' παγκόσμιος ( που οι Δημοκρατίες, ή μάλλον οι εβραίοι - σύμφωνα με τιν Στρατηγό Μεταξά - κύρηξαν στην Γερμανία ) δεν σταματούσε την αναγεννητική πορεία του Εθνικοσοσιαλισμού; Είναι βέβαιο πως οι θεμελιώδες αξίες, που πηγάζουν ως επί το πλείστον από την ελληνική αρχαιότητα ( Αυτάρκεια, ένωση όλων των ομόγλωσσων κλπ ) , θα κυρίευαν πνευματικά όλα τα κράτη και θα όριζαν τις τύχες των λαών. Ο ρομαντισμός ως πνευματικό κίνημα και ο κλασικισμός θα υπερίσχυαν της παρακμιακής υποκουλτούρας που διέβρωσε τον λευκό άνθρωπο. Ο άκρατος υλισμός θα είχει προ πολλού τεθεί στο περιθώριο δίνοντας την θέση του στην εξύψωση του πνεύμαυτος. Ο άνθρωπος θα εξερευνούσε μακρινά άστρα και θα είχε ήδη ερμηνεύσει τον κόσμο των υποατομικών σωματιδίων. Η φύση, που συνεντρίβη μέσα σε λίγες δεκαετίες δημοκρατικής εκβιομηχανισης, θα αποθεωνόταν. Ο χρυσός δεν θα είχε καμία αξία έναντι της αθλητικής ρώμης και της διάνοιας. Ο νέος άνθρωπος θα έθαβε βαθειά μέσα στο χώμα της ιστορίας το καταναλωτικό ανδρείκελο, που επιβειώνει ως πρότυπο στους καιρούς της σύγχρονης παρακμής. Ο φιλόσοφος και ο πολεμιστής θα συνέτριβαν τον τραπεζίτη. Θα έπαυε δια παντός το εμπόριο του χρήματος, που υποτάσσει τους λαούς με τρανό παράδειγμα τους Έλληνες, που από πνευματικοί πρωοτοπόροι και κοσμοκράτορες, έγιναν σήμερα υποτελείς στο σιωνιστικό κεφάλαιο. ''

Όπως βλέπετε οι Εβραιοσιωνιστές, μας έχουνε ποτίσει τόσο δηλητήριο σχετικά με το θέμα του ναζισμού - εθνικοκοινωνικισμού, που φτάσαμε να θεωρούμε λογικό κάποιος να είναι κομμουνιστής και να λατρεύει τον Στάλιν, έχοντας σκοτώσει τους παππούδες του στέλνοντάς τους στην Σιβηρία ή στο Ουζμπεκιστάν κλπ και να είναι ανύκουστο κάποιος να συμφωνεί ως επι το πλείστον με τις αρχές του Χίτλερ. Δεν κρύβω τα εκατομύρια θύματα και των δύο πλευρών, ωστόσο πιο καταστροφικός και φιλοεβραϊκός απεδήχθη ο κομμουνισμός, που από το 1918 που μπήκε στην Ελλάδα μας έχει διαλύσει σε όλα τα θέματα.


1 σχόλιο:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=5QMtcuSp9W0

    http://www.apologitis.com/gr/ancient/ethnikismos_xrisi_aygi.htm

    http://www.youtube.com/watch?v=yNpEnPHza_g

    ΑπάντησηΔιαγραφή