Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Επανενεργοποίηση του UÇK - Φωτιά στα Βαλκάνια!

Την επανεργοποίηση του ''Απελευθερωτικού Στρατού Κοσσόβου - UÇK '' ανακοίνωσε ο πρώην δοιηκητής του Τζεζάιρ Σακίρι, διότι όπως ανέφερε ''μόνο τα μέλη του UÇK, με την εμπειρία που έχουν στον πόλεμο του Κοσσυφοπεδίου, στα Σκόπια και στη νότιο Σερβία, είναι σε θέση να αντισταθούν στις σκοπιανές και σέρβικες μυστικές υπηρεσίες ''.

Σύμφωνα με δηλώσεις του πρώην δοιηκητή του UÇK στην ηλεκτρονική εφημερίδα ''Τριμπούνα'', ο Τζεζάιρ Σακίρι συναντήθηκε με πρώην δοιηκητές της αλβανικής οργανώσεως και συζητήθηκε η δυνατότητα ενεργοποίησης των στρατιωτικών ομάδων, προκειμένου να αρχίσουν ανταρτοπόλεμο για την προστασία των Σκοπίων και της Κοιλάδας του Πρέσεβο σε άλλες περιοχές όπου βρίσκονται οι Αλβανοί και απειλούνται με εθνοκάθαρση.

Παράλληλα, υπάρχουνε πληροφορίες ότι Αλβανοί εξτρεμιστές συγκεντρώνονται σε περιοχές του Τέτοβο και κατα μήκος της γραμμής των συνόρων Σκοπίων - Κοσσυφοπεδίου και στην περιοχή των συνόρων με τη νότια Σερβία, στην περιοχή της Κοιλάδας του Πρέσεβο. Όπως η αλβανική εξέγερση στα Σκόπια το 2001 δεν θα είναι το τελευταίο αιματηρό κεφάλαιο στην ιστορία των Βαλκανίων.

Την ίδια στιγμή η Ελλάδα οδεύει προς το άγνωστο χωρίς να γνωρίζουμε αν και πότε θα υπάρξει κυβέρνηση, ενώ πιστωτές μας απειλούν την χώρα μας με οικονομική ασφυξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου