Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013

Η υπογεννητικότητα στην Ελλάδα και η τεχνική του Μουσολίνι

Βλέπουμε σήμερα την κυβέρνηση, να μας σκοτώνει αργά, αλλά σταθερά. Ως γνωστόν, η χώρα μας πλήττεται από την υπογεννητηκότητα. Συγκεκριμένα για το 2012 :


- Έχουμε 9.08 γεννήσεις / 1000 άτομα 
- Και 10.8 θανάτους / 1000 άτομα
 (Πηγή : https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/gr.html )

Έρχεται τώρα η κυβέρνηση και φορολογεί τα παιδιά. Φαίνεται τελείως ανοήτο, γιατί σε μιά τέτοιου είδους χώρα, κάτι τέτοιο θα ήταν ''το τελευταίο καρφί στο φέρετρο''. Ας δούμε, όμως, συνοπτικά κάτι από το παρελθόν.  

Η κυβέρνηση του Μουσολίνι, ήξερε ότι η Ιταλική αυτοκρατορία, που οραματίζονταν, έπρεπε να έχει γερές βάσεις και μια δυνατή νεολαία. Έτσι έψαχνε τρόπους να ενισχύσει την γεννητικότητα, πράγμα το οποίο πέτυχε φορολογώντας βαριά τους εργέρνηδες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάποιες αντιδράσεις, αλλά με την πάροδο του χρόνου, οι αντιδράσεις έσβησαν. Το σχέδιό του ήταν να φορολογήσει τόσο τους άγαμους, ώστε να τους ωθήσει να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια και παιδιά. 

Συμπέρασμα: Η Εβραιοκρατούμενη κυβέρνηση της Ελλάδας μας οδηγεί στον μαρασμό της Ελλάδας για άλλη μια φορά, και στην αλλοίωση του ελληνικού στοιχείου. Ας είναι το 2013 ένα έτος αναγέννησης για την πατρίδα μας.
  
Dimitrius

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου